ITU TANDANYA DIA RINDU KITA

~ Assalamualaikum ~

Wow , title kau dira !! Manisnya macam lolipop . 
Herm , betul ke hah yang kalau kita mimpi kan seseorang , maknanya orang tuh rindukan kita . Okayh , garu-garu kepala jap fikir . 

Kalau dolu-dolu aku selalu beranggapan yang kalau kita mimpi sumone tuh maknanya kita yang rindu orang tuh . Ye larh punya larh rindu sampai bawa ke dalam mimpi . Tapi bila dah jumpa ramai orang , aku dapat dua persepsi tentang bila kita mimpikan seseorang tuh . Yup , dorang cakap yang kalau kita mimpikan orang tuh maksudnya orang tuh yang rindukan kita sebenarnya . Kononya orang tuh datang jenguk kita dalam mimpi larh . Agaga !

Okayh , aku tak tahu larh kesahihannya , itu tanggapan orang jerh , jangan larh nak over gile percaya ok !
Tapi hari ini aku little bit suprise bila ngade boroi aku text aku . Huh , tersenyum sendiri bila bace msj dia tuh.  Sebenarnya , agak kepelikan juga bila dapat text dia nieh , sebab setahu aku kredit2 fon dia tuh dah khas untuk edoy dia tuh . ahaha

Waktu dye text aku tadi aku tengah drive , waduh , tengah2 drive nieh larh msg masuk plak . Memang geram jerh nak tengok fon , siapalah nak text aku kan ,sesekali dengar bunyi msg masuk mak kau excited larh . Then dah sampai rumah , tengok fon , ler -.-' 'zatty ngade plus gedik yang teramat sangat' text aku rupanya . Ingatkan hero malaya mana yang text aku tadi . HAHA !! *perasan*

Huh , aku pon tak tahu sejak bila rumate aku nieh jadi sweet plak dengan aku . Dia boleh plak send msg gini kat aku ' Dira gemok , aku rindu kau larh ' . Nampak sweet bukan . Kalau dulu , bukan main kau pantang nampak aku sikit nak cari pasal jerh . Haha . Okayh tapi hakikat yang sama aku pon rindu kau larh boroi !
Rindu giler nak bertekak dengan kau , rindu nak tengok horror movie dengan kau , dannn rindu giler nak cuci muka sama2 waktu malam before tido :) huh , RINDU NGADE !

Ouh yeay , cukup ! Sebenarnya msg yang aku dapat td dari ngade plus boroi tuh aku nak relate kan dengan mimpi .  Hmm !!! Macam mana tuh ?

Hah , sebenarnya , malam semalam aku ada mimpi kan si zatty nieh . Ouh yeay ,dia memang sibok masuk dalam mimpi aku . So ?? BILA KITA MIMPIKAN SESEORANG TUH MAKNANYA DIA PON RINDU KITA . Okayh , ikut situasi aku sekarang , aku boleh guna larh teori tuh . haha.

Dan sebab tuh jugak larh aku tersenyum sendiri even aku memaksa untuk tidak senyum pada ketika waktu detik dan saat itu . Haha . Aku baru jerh mimpikan kau zatty , tengok2 petang tuh kau dah txt aku cakap rindu :)
Okayh , rasa happy bila kawan kita rindu kita . HAHA !!




Hehe , rindu kau sangat-sangat . 


*lots of love*

3 comments:

zattysafri.blogspot.com said...

hahaha gemukk tak boleh blah ayat kau "sebab setahu aku kredit2 fon dia tuh dah khas untuk edoy dia tuh" siot

d.i.r.a said...

haha,,dah memang pon !! :P

Anonymous said...

alahai sweet nye lw dpt kwn cm korang ni *wink* =) hoho

Post a Comment