KUCING

~Assalamualaikum~

Meh sini nak citer pasal gigie lagi best... Jangan nak sakit kepala pikir hal yang menyakitkan kepala,,ha ha ha *ayat pening sudah keluar*

Gigie happy gilos bila balik kg ?? Ngape pulok dye suka.... 
Bila dah sampai kg dalam hati kecil nuraninya akan berkata *huyyyyaiii,,i'm freedom now,I can travel wherever I want*
Travel larh sanggggat kan !!!

Kat kg gigie akan jalan2 keliling rumah,,huiii,,xde larh jalan2 keliling kampung,,gilo hapa ? luas tuh,,menangis tak berlagu umi kalau dapat taw gigie round satu kg...




Wihee,,kucingku lari gagah berlari !! Garang nye dye...




Aksi manja melentok dye dah kuar dah... Ngada betol larh... 
Best lar tuh dapat landing atas rumput,,feeling2 hindustan sikit gie.. huhu





Wargh,,ada gaya model tuh gie... Merenung masa hadapan,,cewahh... 
Pandang apalah tuh gigie oi,,cubit peha baru taw,,geram btolll.. ngee~



Ahhah,,nieh buat ape plak nieh gie,,kalau ye pon pencinta alam jangan larh sampai tido kat atas rumput tuh... hie,,comel :)


telatah gigie omey omey :D

video

okayh,,the end !!
Sayang gigie ketat2,,thanks gigie sebab jadi pendengar setia n tak pernah bocorkan rahsia tuh kat sesapa pon... hihihi... muahmuah gigie sayang...


0 comments:

Post a Comment