HAFIZOL KADIR BRITHDAY CONTEST 2012

ASSALAMUALAIKUM wahai penghuni bumi sekalian :)

Wuy0ooo!!! first time join contest beb...almaklumlah aku nieh kan pendatang baru,,sori bukan pendatang tanpa izin okayh.....

Before aku berceloteh dengan panjang lebar serta memanjang,,meh sini aku nk show kan skit banner contest encik Hafizol Kadir nieh...huhu (syarat w0o!!! kalu x bubuh bos marah)huhu

lets check it out 

BUFFERING......


BUFFERING......


fuyo00,,ensem nyer mamat nieh :O

Hoh,,finally muncul gak banner contest encek HK (just click if u also wanna join it)

hmm,,jom start bercerita tentang contest nieh....

nk cerita ape dlu eyk?? okeyh,,nk tau tak tujuan encek HK buat contest nieh sbb pe??go0d,,sebab dye bermurah hati nak bagi present kat bolgger2 mcm aku nieh hah....blogger yang bru nak bertaktih dlam dunia penulisan blog...(wink2!!!ayat pawer dok)

Aku suka org mcam encek HK nieh....sebab pe?? sebab dye bagi present dkat orang wak2 birthday dye,,bkan dye mintak org bagi present kat dye...ahah!! kalau kawan2 aku smua macam encek HK nieh kan best,,oohhh indah nya donia,,

fyi my dear readers aku nieh mmg orang yang jenis suka mintak hadiah dkat org yg smbut birthday,,tapi kawan aku x pernah pon nk bagi aku hadiah waktu birthday dyeorg (huh,,kejamnya dikau padaku)....

So,,dgn adanya contect dari encek HK nieh,,aku dgan berbesar hati untuk join....
aku highlight lagi sekali sbb ape,,sebab nk hadiah lar iaitu template dari encek HK....
mst template2 yg encek HK buat nieh super duper kebabo.....
oh my darling,,its awesome :)

saya mahu itu template....
alangkah bahagianya hidup ini jikalau encek HK bagi saya present tuh setelah saya dengan suka cita nya join HAFIZOL KADIR BIRTHDAY CONTEST....
(dah cukup pawer ker ayat tuh nk kasi encek HK pilih blog aku??)hehe

okayh,,mcm yang aku cakap before,,present contest nieh baPOk larh best nyer...nk taw,,click jer at link yang aku ada bagi kat atas nuh...

owh yea!!! nk cakp psal tarikh tutp contest nieh....
23 MARCH 2012
y must blan tiga bang....sebab birthday encek HK tarikh tuh eyh?? :'(

okeyh,,aku mmg excited nk taw winner contest nieh but at the same time aku nebes
nk tnggu result SPM aku tuh beranak....
mcam mana nieh...

my friends ada yg cakap may be result SPM beranak 22 MARCH 2012....
YA ALLAH,,sakit pancreas,,ulu hati semua benda larh....
thats mean,,after a day result kuar,,encek HK pon akan umumkan siapa winner untuk contest nieh....

And i really2x hope that i have a better luck for both SPM and this contest....
PRAY for me yup readers that i'll get 10A and also being winner for this contest :)
AMIN...

Okay larh,,x taw nk cakap apa lagi dah....

sume syarat2 encek HK aku dah buat cuma syarat no 4 jerh dalam proses....
kalau RAJIN aku letak dkat sidebar(sebenarnya bukan kalau rajin tp 'kalu aku tau larh nk ltak camna bende alah nieh')hehe
maklumlah orng baru,,kuno larh sket,,xtaw nak buat itu nk buat ini....still learnig okayh :)

so now,,here my present for encek WAN MOHAMAD HAFIZOL BIN CHE KADIR from me :)

some wish for you

Japanese said :: otanjobi omedeto gozaimasu
French said :: bon anniversaire
Arab said :: kul 'am wa antum bekheir
Italian said :: buon compleanno
Thai said :: suk wan gert
korean said :: saengil chukha hamnida

as malaysian
Chinese :: shengri kuaile
Indian :: iniya pirandha naal nalvaazthukkal
Malay :: selamat ulang tahun kelahiran

1world said
HAPPY BIRTHDAY

so happy ........
yg ke berapa eyk??
kene check it out 'about me' encek HK nieh...
japp nooo!!!

SEARCHING.....


SEARCHING.....

got it....huhu

HAPPY 21st BIRTHDAY TO YOU....
MAY YOU ALWAYS IN BLESSING OF ALLAH....
HOPE YOU CAN ACHIEVE ALL YOUR DREAM....

song for you :)

(mute kan lagu fairy tale at the bottom)

dats all from your adek...haha
(aku lagi muda dari encek HK)ngeh...ngeh...ngeh...



# sorry kalau ayat dira hari nieh tunggang langgang.....
# tulis entry nieh dlam masa 2 hari taw iaitu dari malam 7 feb hingga pagi 8 feb :)
# entry ditulis pada malam perayaan thaipusam dan chap goh mei (onemalaysia)
# sblum entry nieh dipublish,,dira terlanggar sliding door rumah dira sbb excted sngt nk tgok perarakan    
   thaipusam (sakit taw kepala)
# last but not least,,entry nieh special dedicated to encek HK for his birthday contest :)
# good nite aka good morning world.....
# i wanna to sleep now....ZZZZzzzz




2 comments:

hafizol kadir said...

thnks sbb sudi join contest 2...cukup tharu skali bila HK bca enrty ni..n ckup tharu tgk ada banner kat tepi 2...disebabkan kamu tlalu nk menang dan first time join..sy akn hdiahkan banner bkelip kat kamu..thnks sgt2...ntikan banner dri HK..tnda pknalan HK didunia blogger ni..

d.i.r.a said...

arigato...
x sia2 join contest HK...hehe

Post a Comment