born day is a birthday

Assalamualaikum and go0d evening : D

Ohyeay2,,this entry i dedicated to my eldest brother <3
Today his birthday you know !!
Dah tua dah ko along,,haha... So kena blnja adek manyak2 kali...

Sharp pukul 12 mlam tadi aku dah wish dkat abg sorang nieh,,text jerh,,haha.... Malas nak kol2 sebab saya kemengantukan,,xpe larh even bg SMS jer pun,,itu dah cukup utuk menunjukkan yang i remember your date of birth ok :)) hoho

Here are some wishes for you along gedik!!

DEAR MOHD AZLAN SHAH BIN MOHD ARIFFEN

HAPPY TWENTY ____ BIRTHDAY ALONG !!!
(fill  the blank with your age okeyh) haha
  # MAY YOU ALWAYS IN BLESS OF ALLAH 
# GOOD LUCK IN YOUR LIFE
# HOPE HAJAT NAK BERHENTI MEROKOK TERLAKSANA ON YOUR BIRTHDAY ;) hehe
# BILA NAK KAWIN?? hang dah tua keyh!!!
(semua gambar awek dalam enpon uh x cantik!) haha

ini dye birthday boy


haha,,muka aku terlebih eksited kot!!





along yang duduk tengah2
*yang bju krim tuh cousin kitaorang ok *

Dia larh along kitaorang yang sometimes perangai dia annoying giler!!! menyampah pulak aku,,suka sangat pangkah cakap aku,,suka sangat hentam aku,,geram tauk!! Kadang2 perangai mengalahkan budak kecik dia nieh,,haish =.='
Dia larh seorang Along yang cepat naik angin tapi tuh dulu kot sekarang nieh angin pasang dia dah turun sikit,,barangkali akibat daripada peningkatan usia,,haha *jk long..
Dia larh seorang Along yang sangat malas untuk menaip mesej tapi kalau taip msj uh punya larh kuat mngeja,,saje je kan (nape?? nak btaw adek yang awk tuh tgah msj ngan awek??)
Punya larh mlas taip msj smpaikan kbnyakkan text yg aq send dkat family aq waktu aq ngah spm dlu,,dye sorang jerh yg x balas nyer.. haish =.=' tapi along selalu kol adek kan,,tnya pasal exam,,thank you :D hehe
Along selalu kol smpai member2 adek pelik taw sebab kita boleh borak lama2,,kita borak pasal ape eyk?? gosip2 eyh?? lupa dah...haha

Last but not least,,terima kasih MOHD AZLAN SHAH sebab jadi along kepada 4 orang adik awak yang comel2 lagi menawan nieh ^^


* nanti hadiah birthday adik,,adik nak Samsung Galaxy Note je larh,,xnak larh yg Tab2 pnya tuh,,besar sangat*

haha :P

ANYWAY!! entry nieh juga untuk my love <3



MY MOM N DAD

PN. ROHANA ABDUL MALEK dan EN. MOHD ARIFFEN MOHD SHAH
Selamat hari ibu dan selamat hari bapa :)
why today??

ye larh,,pada tanggal 2hb Mei nieh larh,,umi ngan ayah jadi parents buat kali pertama :D
TAHNIAH,,puan encik,,dapat baby boy,,hiks :)
TERIMA KASIH UMI SEBAB LAHIRKAN ANAK2 YANG HENSEM2 + CANTIK2...hehe
TERIMA KASIH AYAH SEBAB BAGI REZEKI YANG CUKUP SAMPAI KITAORANG BOLEH JADI HENSEM2 + CANTIK2...huhu
Jadi mulai tanggal 2 Mei tuh larh smpai tanggal 10 mei 1994,,cukup la kuota untuk family kita


hero umi ngan ayah

hyper nyer mereka





heroin pulak

ayu gitu

so inilah hasilnya
*happy family uolls*



candid picture yow

LOVE YOU LARH,,MUAHH 10 x

ALL done :D

sincerely :
adek awak2 larh :))







4 comments:

Anonymous said...

muah~

dr ke2

mohd land said...

zZzzzzzz.... Gemp!!!! Thanks la my dearest sis... PandaI ko ada blog.. Aku pon x tau.... Anyway thank again...




P/s: nanti ko ajar aku ek....bole?

d.a.l.i.l.a said...

huhuhu...bez bce, tapi air terjun menderu plak...ahakz...
hepi bezday along n selamat hari ibu n bapa abah ngan mak <3<3

d.i.r.a said...

ggrrr~ welcome br0...

*no biggie* haha

Post a Comment